A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Megújult Adatvédelmi nyilatkozatunk a linkre kattintva találod. 

SHOTGUN gyermekülés

Shotgun
35.900 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KRS-SB
Elérhetőség: 31 db raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj: Ingyenes
Első gyermekülés 2-5 éves gyermekek számára (maximum 22 kg-os súlyig)

- Teljes gumis védelem (alu és karbon vázakhoz)

- Állítható szélesség és dőlésszög, hogy mindegyik hegyikerékpárra illeszkedjen

- Gyors rögzítés a könnyű felrakásért és levételért
Díjmentes kerékpárbeüzemelés
Ingyenes termék visszaküldés
Ingyenes szállítás 30.000 Ft fölött
Szín
Fekete
Méret
Egyméret
35.900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kompatibilis a Shotgun Pro ülés a kerékpárommal?

- A Shotgun Pro ülés minden modern, hagyományos és elektromos hegyikerékpárra passzol, amelynek a szabványos 1 1/8"-os a villanyaka. Vásárlás előtt ellenőrizd a helyi szabályokat, ami a gyermekülésekre és e-kerékpárokra vonatkozik.

- A felszereléshez és biztonságos használathoz szükséges 10 mm-nyi szabad hely (hézagolóval) a kormányszár alatt. Ahol a kormányszár rövidebb, mint 50 mm, további kormányszár alatti hely lehet szükséges (ld. a képen).

- A Shotgun Pro két hézegolóval a csomagban érkezik, amit két kerékpáron lehet használni. A Shotgun Pro speciális hézagolója cserél 10 mm-nyi normál hézagolót a kerékpáron. 

- A Trek Knock Block és Scott Syncros kormánycsapágyak esetén külön hézagoló kapható. A Shotgun Pro nem kompatibilis elfordulásgátlós kormánycsapágyakkal.

- A Shotgun Pro ülés használható dropper nyeregcsövekkel és 27,2 mm, 30,9 mm, 31,6 mm és 34,9 mm átmérőjű nyeregcsővel. A felszereléshez a nyeregcsövön 14 mm-nyi szabad hely szükséges. 

 

Ideális a Shotgun Pro ülés gyermekem számára?

A Shotgun ülés 2-5 éves gyerekeknek készül, vagy 22 kg-nál könnyebbeknek. Akkor használhatja, amikor már önerőből, segítség nélkül ül az ülésen, követi az utasításait a szülőnek, és nem alszik el út közben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!